Elbruz Bilge Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Engelli olmam üretmeme engel değil sloganını gerçeğe dönüştüren, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği yapabilen, çevresine uyum sağlayabilen, kendi kendilerine yetebilmeleri için temel yaşam becerilerini yerine getiren, toplum içindeki rollerini gerçekleştiren bireyler yetiştirmek.

Misyon: 27 YAŞINDAN GÜN ALMAMIŞ, ORTA VE AĞIR DÜZEYDE ZİHİNSEL ÖĞRENME YETERSİZLİĞİ OLAN BİREYLERİN; TEMEL YAŞAM BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEK, ÖĞRENME GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAMAK, TOPLUMA UYUMLARINI SAĞLAMAK AMACIYLA; EĞİTİM VEREN GÜNDÜZLÜ İŞ UYGULAMA MERKEZİDİR.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 09:30 Ders Bitiş Saati : 14:40
Isınma: Okulumuz doğalgaz ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://elbruzbilge.meb.k12.tr

Adres - ÇANKAYA MAH. ŞEHİT SUBUTAY ALKAN CAD. B BLOK SİTESİ NASRETTIN HOCA IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 2 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Eskişehir Odunpazarı İlçesi Çankaya Mahallesi Şehit Subutay Aşkan Caddesi No:2 adresinde bulunmaktadır.

Ulaşım 1 numaralı otobüs ve Tıp Fakültesi tramvay durağından aktarmalı şekilde Çankaya ring hattı ile ulaşım sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Odunpazarı İlçesine bağlı Çankaya Mahallesinde bulunmaktadır.